Spa hotell Vestlandet

Beste spahotell i Vestlandet 2024

Ønsker du å kombinere ditt spaopphold med vakker, norsk natur? Da kan vi anbefale deg en tur til Vestlandet. Her finner du vakre fjorder og noen av verdens høyeste fossefall.

Å kunne våkne opp til naturen i Vestlandet etter å ha nytt fasilitetene til spahotellene som befinner seg i dette området, føles neste som en drøm. I tillegg kan man kombinere oppholdet med mange flotte aktiviteter, som båtturer langs fjordene, flotte fotturer til kjente utsiktsposter, kanopadling og mye mer.

Les mer om hvorfor Vestlandet er den perfekte destinasjonen for deg som ønsker å kombinere natur og spa.

Denne siden inneholder reklamelenker

Hotel Norge by Scandic
Hotels.com

Hotel Norge by Scandic

5/5

Hotel Norge by Scandic ligger rett ved Byparken i Bergen sentrum. Hotellet kan skilte med 3 etasjer med barer, salonger og restauranter – alt man behøver for et behagelig opphold. I deres ikoniske og moderne hotel vil du oppleve en levende og unik atmosføre. Alle barn under 15 år bor gratis og frokost er inkludert i prisen.

Bergen Børs Hotel
Hotels.com

Bergen Børs Hotel

5/5

Bergen Børs Hotel ligger i en gammel børsbygning fra 1862. Her vil du befinne deg midt i Bergen sentrum, like ved Fisketorget, Bryggen og Universitetet i Bergen. Det gamle børsbygget er et utsøkt hotell med en delikat og moderne stil. Her vil du få en unik hotell- og byopplevelse.

Opus 16
Hotels.com

Opus 16

5/5

Opus 16, eller Opus XVI, ligget midt i hjertet av Bergen i en historisk bygning fra 1876. Dette er et luksuriøst hotell som tilbyr individuelt innredede rom og suiter. Dette er et ypperlig hotell for de som ønsker å oppleve Bergens kultur og natur. Du vil også få gode matopplevelser, og kan bestille Afternoon Tea mellom 12.00 – 17.00.

Magic Hotel & Apartments Kløverhuset
Hotels.com

Magic Hotel & Apartments Kløverhuset

4/5

Planlegger du en tur til Bergen, bør du vurdere å ta deg inn på Magic Hotel Kløverhuset. Dette hotellet ligger øverst i Kløverhuset kjøpesenter og tilbyr moderne overnatting midt i byen. Her vil du befinne deg rett ved den idylliske havnet i hjertet av Bergen. Her er du i nærheten av alle attraksjoner og severdigheter byen har å by på.

Clarion Collection Hotel Havnekontoret
Hotels.com

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

4/5

Clarion Collection Hotel Havnekontoret er et fasjonabelt hotell som ligger i en nyklassisk steinbygning fra 1920-tallet. Her vil du ligge midt i den livlige Bryggen i Bergen. Hotellet dekker frokost og kveldsmat hver dag, som du kan nyte på deres takterrasse. De tilbyr også flyplasstransport døgnet rundt for NOK 120 per person. Et godt valg for deg som vil oppleve Bergen by.

Spaopphold i Vestlandet gir et hav av muligheter

I tillegg til at Vestlandet har en perfekt lokasjon for å nyte vakker natur under ditt opphold, finner du også noen av Norges vakreste byer i dette området, som blant annet Stavanger, Bergen og Ålesund.

Dette gir deg muligheten til å velge mellom å nyte oppholdet i naturlige omgivelser, eller om du heller ønsker å ta deg inn på et spahotell i en av deres vakre byer. Det som er flott med disse byene er at det er kort vei for å utforske naturen rundt.

Er du i Bergen kan du ta turen opp til Fløyen, som gir deg en spektakulær utsikt over byen og fjorden rundt. Drar du derimot til Stavanger vil du kunne ta fotturen opp til Preikestolen, som er et verdenskjent utsiktspost.

Muligheten er med andre ord mange, og det finnes også hoteller som er plassert midt i naturen for de som ønsker full fred og ro.

Vestlandet – Finn roen i din sjel

I Vestlandet har du noe for enhver. I byene nevnt ovenfor vil man kunne kombinere naturlige opplevelser med shopping, gode matopplevelser og konserter.

Dersom du ønsker å kombinere ditt opphold med aktiviteter, vil du garantert finne noe som interesserer deg i Vestlandet. Du kan for eksempel kombinere ditt spaopphold med cruisetur, fotturer, rafting, kanopadling og mye mer.

Hvis formålet med ditt opphold derimot er å slappe helt av, og komme unna alt stresset fra hverdagen, finnes det ikke et bedre sted for nettopp dette enn i Vestlandet. Da kan du for eksempel ta noen dager på Hotel Ullensvang.

Dette hotellet ligger ved Hardangerfjorden og ligger perfekt plasser mellom fjell og fjord – og det er lite som slår å våkne opp til denne utsikten.

Få en unik opplevelse

Hvis du ønsker en minnerik opplevelse, finnes det flere vakre steder som er verdt å sjekke ut i Vestlandet. Her er noen av de mest populære attraksjonene i regionen:

  • Fløibanen – Ta kabelbanen som går fra Bergen sentrum og opp til Fløyen. Toppen ligger 320 moh. og gir deg en slående utsikt over byen og fjordene rundt.
  • Preikestolen – Over 600 meter over havet finner du Preikestolen, som er blant Norges mest kjente fjellturer. Utsiktsposten tar cirka 2 – 3 timer og befinner seg rett utenfor Stavanger.
  • Lysefjord – Fra Preikestolen ser du ned mot Lysefjord, som er det perfekte eksempelet på en norsk fjord. Her har du stupbratte fjellsider og krystallklart vann.

Ofte stilte spørsmål

Hva er beste spahotell i Vestlandet?

Vestlandet har mange flotte spahotell i området. Dette inkluderer Hotel Victoria i Stavanger, Artesia Spa i Bergen og Hotel Ullensvang ved Hardangerfjorden.

Hvorfor dra på spa i Vestlandet?

I Vestlandet har du mange muligheter. Du kan ta deg inn på et spahotell i en av deres vakre byer i området, som i Bergen, Stavanger eller Ålesund. 

Hva bør jeg gjøre under mitt spaopphold i Stavanger?

I Vestlandet kan du kombinere ditt opphold med mange flotte aktiviteter, som båttur langs fjordene, flotte fotturer til kjente utsiktsposter, kanopadling og mye mer.