Spa hotell Sørlandet

Beste spahotell på Sørlandet 2024

Sørlandet er den sørligste landsdelen i Norge og kan by på mange flotte øyer og skjærgårder. Dette er et utmerket sted å reise til dersom du planlegger et spaopphold, enten du drar alene, med en partner eller med hele familien.

Denne landsdelen tilbyr alt du behøver for et minnerikt opphold. Her kan du besøke Kristiansand dyrepark, som er Norges største attraksjon, dra på musikkfestivaler, besøke spennende museum og utforske idylliske sørlandsbyer.

I tillegg til dette er dette landsdelen med flest solrike dager i løpet av året, som øker muligheten for lange, avslappende dager under solen.

Planlegger du å bestille en spatur? Les hvorfor du bør vurdere å dra til Sørlandet her.

Denne siden inneholder reklamelenker

Mandal Hotel
Hotels.com

Mandal Hotel

4/5

Dersom du planlegger å ta turen til Mandal, bør du vurdere å ta deg inn på Mandal Hotel. Dette er Norges sørligste hotell. Mandal Hotel er et nytt hotell som ble åpnet opp i 2019 og befinner seg i hjertet av byen. Her kan du nyte fasiliteter som inkludert frokostbuffé, golfbaner og terrasse.

Strand Hotel Fevik
Hotels.com

Strand Hotel Fevik

4/5

Strand Hotel Fevik ligger fantastisk plassert ved en av Sørlandets fineste strender. Hotellet ble bygget i 1937 og er utformet i funkisstil. De har en fantastisk spaavdeling og tilbyr god mat. Hotellet ligger rundt 7 km. fra Grimstad sentrum. Dette er et godt valg dersom du planlegger en spatur på Sørlandet.

Lillesand Hotel Norge
Hotels.com

Lillesand Hotel Norge

4/5

Lillesand Hotel Norge er et trehotell i Lillesand, i Agder fylke. Hotellrommene er innredet med krystallysekroner og antikke møbler. Dette er det eneste hotellet i Lillesand. Her vil du garantert oppleve en koselig atmosfære. Hotellet er plassert mellom den sørlandske skjærgården i Lillesand og langs Blindleia. Her vil du kunne nyte urbant landsbyliv mellom idylliske hvite trehus.

Clarion Hotel Ernst
Hotels.com

Clarion Hotel Ernst

4/5

Tradisjonsrike og nyoppussende Clarion Hotel Ernst ligger midt i Kristiansand sentrum, rett ved Fiskebrygga. Dette er et av Sørlandets råeste hotell og har et moderne design. I det fire-stjerners hotellet vil du kunne nyte deres fantastiske fasiliteter, samtidig som lokasjonen gir et perfekt utgangspunkt for å oppleve byen. Du vil garantert få en god hotellopplevelse her.

Radisson Blu Caledonien Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Caledonien Hotel

4/5

Radisson Blu Caledonien Hotel ligger midt i Kristiansand sentrum, plasser rett ved sjøen. Dette gir et godt utgangspunkt for å oppleve den sjarmerende byen. Her er du kun tre minutters gåture unna gågaten Markes. Hotellet har også 2 barer/lounger, dersom du ønsker å nyte en drink etter en dag full av opplevelser.

Grand Hotel Arendal
Hotels.com

Grand Hotel Arendal

4/5

Grand Hotel ligger midt i sentrum av Arendal, kun 8 minutters gange fra Arendal stasjon. Dette er et unikt hotell som har en historie som strekker seg tilbake til 1880. Grand Hotel er i nærheten av shoppinggater, restauranter og attraksjoner. I tillegg er du bare 300 meter fra Pollen havn.

Sørlandet som neste destinasjon for ditt spaeventyr

Sørlandet blir assosiert med vakre øyer, idylliske byer, sol, iskrem, og nydelig sjømat. Dette er et sted som passer perfekt uavhengig om du reiser med familie, venner, kjæreste eller ønsker litt kvalitetstid alene.

På Sørlandet har du mange vakre byer på kort avstand som du kan besøke under oppholdet. Kristiansand er den største og mest populære byen, men du finner også mange andre intime, koselige byer som er verdt et besøk. Dette innebærer byer som Risør, Flekkefjord, Arendal, Grimstad og Tvedestrand. Her har du mange perler å velge mellom.

I tillegg finnes det også mange flotte spahotell å velge mellom på Sørlandet. Så skulle du være uheldig å oppleve dårlig vær, vil du kunne nyte spahotellets fasiliteter og spaavdeling.

Et sted med mange attraksjoner og severdigheter

Det hersker liten tvil om at Sørlandet har mye å by på, både for store og små. Den mest populære attraksjonen er Dyreparken i Kristiansand, hvor du kan se over 100 forskjellige dyrearter samt at de har mange daglige aktiviteter.

Den årlige festivalen Palmesus, som samler mer enn 60.000 festivaldeltakere, holder også til på Sørlandet, for de som ønsker å kombinere turen med musikkopplevelser.

Her er andre attraksjoner og severdigheter på Sørlandet som du kan besøke under ditt spaopphold:

  • Fiskebrygga – I Kristiansand by finner du Norges største fiskebrygge.
  • Ravnedalen Naturpark – I nærheten av Kristiansand finner du også naturparken som byr på mange bademuligheter.
  • Lindesnes Fyr – Dette er Norges eldste fyrstasjon som er plassert på Norges sydligste punkt. Dette er i dag et moderne museum.

I tillegg til dette har du en stort utvalg av gode restauranter og handlegater. Sørlandet er verdt å besøke, og det perfekte måten å gjøre dette på er å kombinere det med et opphold på et av deres fantastiske spahotell.

Ofte stilte spørsmål

Hva er beste spahotell på Sørlandet?

Det finnes mange flotte spahotell på Sørlandet. Noen av disse er Strand Hotel Fevik, Grand Hotel Arendal og Mandal Hotel.

Hvorfor ta seg inn på et spa hotell på Sørlandet?

På Sørlandet finnes du mange idylliske byer du kan besøke. Her vil du kunne nyte vakre øyer, sol, iskrem, og nydelig sjømat.

Hvorfor besøke et spa hotell på Sørlandet?

Sørlandet har mange flotte aktiviteter for både store og små. Her finner du blant annet Kristiansand dyrepark, som er Norges største attraksjon.