Spa hotell Tromsø

Beste spahotell i Tromsø 2024

Tromsø er en by med rik kultur, lang historie og slående natur. I byen har man alt man ønsker seg lett tilgjengelig, samtidig som man er i nærheten av magiske toppturer. Drar du på vintertid har du også store sjanse for å se nordlys.

Dersom du planlegger å besøke et spahotell i Norge, kan det være lurt å se mot den vakre byen Tromsø. Den nordlige byen har alt man behøver for et fantastisk opphold, uavhengig av sesong.

Det er derfor ikke så merkelig at Tromsø var den eneste byen i Norge som befant seg på New York Times sin liste over plasser å besøke i 2024.

Les mer om hvorfor Tromsø er en populær destinasjon for spaopphold.

Denne siden inneholder reklamelenker

Radisson Blu Hotel Tromsø
Hotels.com

Radisson Blu Hotel Tromsø

4/5

Radisson Blu Hotel i Tromsø ligger i hjertet av Tromsø, og er omringet av byens attraksjoner og severdigheter. Bare en spasertur unna vil du ta deg til kjente attraksjoner som blant annet Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke. Hotellet har fantastiske fasiliteter som du kan nyte etter dine arktiske opplevelser. Hotellet innehar 2 restauranter og en bar/lounge.

Clarion Collection Hotel With
Hotels.com

Clarion Collection Hotel With

4/5

Dersom du planlegger din ferie i den Tromsø by, kan det være lurt å vurdere å ta seg inn på Clarion Collection Hotel With. Dette hotellet ligger sentralt på havnen i Tromsø. Hotellet byr på fantastisk frokost, fika og kveldsmat, som er inkludert hver dag. Et perfekt valg for de som ønsker å ha alle attraksjoner og severdigheter i nærheten.

Clarion Hotel The Edge
Hotels.com

Clarion Hotel The Edge

4/5

Clarion Hotel The Edge er et moderne hotell på bryggekanten midt i Tromsø sentrum. Det 4-stjerners hotellet er byens største konferanse- og forretningshotell. Her vil du kunne bestille hotellrom med spektakulær utsikt over havet. De tilbyr også en fantastisk frokost, som er den perfekte måten å starte dagen på.

Scandic Grand Tromsø
Hotels.com

Scandic Grand Tromsø

4/5

Scandic Grand Tromsø er et moderne hotell som ligger til i handlegaten Storgata, midt i Tromsø sentrum. Her vil du være omringet av Tromsøs byliv, samtidig som du enkelt vil kunne komme deg til aktiviteter og attraksjoner i nærheten. De har også en frokostbuffé med mye utvalg og en bar tilknyttet hotellet.

Scandic Ishavshotel
Hotels.com

Scandic Ishavshotel

4/5

Scandic Ishavshotel er vakkert plassert med flott utsikt over havnen og byen. Dersom du planlegger å besøk Tromsø, som også blir kalt for Nordens Paris, er dette et godt alternativ. Scandic Ishavshotel er et hotell med restaurant, bar og mange konferansefasiliteter. Det er svært enkelt å komme seg til hotellet, ettersom busstasjonen kun er et steinkast unna og flypasser er under 5 km fra hotellet.

Hvorfor dra ditt Tromsø for et spaopphold?

Tromsø er en by som ligger mellom majestetiske fjell og vakre fjorder. Drar man til byen på sommeren vil man ha dagslys 24 timer i døgnet, som gir fantastiske muligheter til å oppleve Tromsø og naturen rundt.

Velger man derimot å dra på vintertid vil man ha gode muligheter for å se nordlys, som er en minnerik opplevelse. På grunn av Tromsøs beliggenhet har man optimale forhold for å se de vakre fargene danse på himmelen.

I Tromsø vil du kunne kombinere det urbane bylivet med vakre fjell og fjorder. Dette gjør det optimalt for et spaopphold, ettersom du enkelt har valget mellom å bestige fjell, dra på shoppingvandring eller bare nyte spahotellets fantastiske fasiliteter.

Byen har noen av Norges flotteste spahotell. Dette gir deg en perfekt mulighet til å koble av fra en ellers stressende hverdag og nyte ditt opphold maksimalt.

Tromsø – En by med mye å tilby

Det er en underdrivelse å si at Tromsø er en by med mye å tilby. Her har du noe for enhver, enten du ønsker et avslappende eller et aktivt opphold. I byen har du også mange flotte restauranter, som er perfekt for de matglade.

Her er noen grunner til at du bør besøke et spahotell i Tromsø:

  • Vinteraktiviteter: Tromsø er et vinterparadis med masse tilbud av forskjellige aktiviteter under vinterstid. Her kan du velge mellom hundeslede, snøscooter, hvalsafari, langrenn og mye mer. I tillegg vil du ha store muligheter for å se nordlyset under vintersesongen.
  • Midnattsol: Mellom mai og juni har du 24 timers sollys. Dette gir deg mer tid til å oppdage byen.
  • Fotturer: Det finnes mange fjell du kan bestige rundt byen, alt fra korte turer til lengre dagsturer. På Kvaløya finner du både hvite strender og endeløse turmuligheter.
  • Festivaler: Ønsker du å kombinere oppholdet med en festival, er Tromsø byen å dra til. Her finner du blant annet de årlige festivalene Tromsø Jazzfestival, Nordlysfestivalen og Insomnia.

Ofte stilte spørsmål

Hva er beste spahotell i Tromsø?

I Tromsø har du mange flotte spahotell å velge mellom. Dette innebærer Scandic Ishavshotel, Clarion Hotel The Edge og Radisson Blu Hotel Tromsø.

Hvorfor ta seg inn på et spa i Tromsø?

Tromsø er kåret til en av de vakreste byene av New York Times. Her vil du kunne oppleve nordlyset på vintertid og har tilgang til mange fantastiske fjellturer.

Hvorfor velge Tromsø som neste feriedestinasjon?

Tromsø er en by som ligger mellom majestetiske fjell og vakre fjorder. Her vil du kunne kombinere det urbane bylivet med deres slående natur.