Spa hotell Sverige

Beste spahotell i Sverige 2024

Mange nordmenn drar til vårt naboland Sverige for å nyte noen dager på et spahotell. Vår söta bror har mange flotte spahotell å by på, samtidig som man får mer verdi for pengene.

Det finnes mange flotte steder å nyte et spaopphold i Sverige. Her har du valget mellom storbyliv i blant annet Stockholm, Malmø og Gøteborg eller vakker natur på kysten.

Her kan du lese om hvorfor Sverige er et godt valg for ditt neste spaopphold.

Denne siden inneholder reklamelenker

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell er et fantastisk spahotell på vestkysten i Halland. Hotellet ligger rett ved sjøen og kan by på et eksklusivt spa som kan reserveres. Hotellet ligger rett ved stranda, hvor du kan spille volleyball eller være med på surfing eller bodyboarding. Dette er et perfekt hotell for både de som ønsker vannaktiviteter eller de som ønsker å slappe helt av.

Sankt Jörgen Park
Hotels.com

Sankt Jörgen Park

4/5

Ønsker du å skjemme deg bort under ditt opphold i Gøteborg, bør du vurdere å ta deg inn på spahotellet Sankt Jörgen Park. Hotellet er kun en 10-minutters kjøretur fra byen, og tilbyr et spa på hele 2.000 kvadratmeter. Her vil du ha tilgang til mange fasiliteter, som en sportsklubb og golfbane med 18 hull. Her har man alt man behøver for et avslappende opphold.

Clarion Hotel Sign
Hotels.com

Clarion Hotel Sign

4/5

Clarion Hotel Sign er et utmerket valg dersom du skal besøke Stockholm. Dette er et stort spahotell i sentrum av byen, med kort avstand til sentralstasjonen og Arlanda Express, som tar deg direkte til/fra flyplassen. Hotellet er innredet i skandinavisk design og har en ypperlig frokost. De har også en helårsåpent spa på taket med egen bar.

Hôtel Reisen in The Unbound Collection by Hyatt
Hotels.com

Hôtel Reisen in The Unbound Collection

5/5

Hôtel Reisen in The Unbound Collection by Hyatt er et fem-stjerners hotell i hjertet av Stockholm. Hotellet er nylig renovert og er i nærheten av Stockholms handlegater og severdigheter. De har en fantastisk coktailbar, eget treningssenter og spa- og velværeavdeling. Alt du behøver for ditt opphold i Sveriges hovedstad.

Upper House
Hotels.com

Upper House

5/5

Upper House er et moderne og stilig spahotell i hjertet av Gøteborg. Dette 5-stjerners hotellet har basseng på taket og en restaurant med utsikt over hele byten. Alle rommene er moderne innredet og kommer med luksuriøse senger, badekåper og tøfler. Et ypperlig valg dersom du planlegger en tur til Gøteborg.

Elite Plaza Hotel Malmö
Hotels.com

Elite Plaza Hotel Malmö

4/5

Planlegger du en tur til Malmø, bør du vurdere å ta deg inn på det elegante hotellet Elite Plaza Hotel Malmö. Hotellet ble bygd på 1800-tallet og er bare 700 meter unna Malmø sentralstasjon. Dette fantastiske hotellet har både gym og badstu, og er i nærheten av handlegater, restauranter og utesteder. Hotellet samarbeider også med flere golfbaner i nærheten, dersom dette er av interesse.

Elite Hotel Marina Tower
Hotels.com

Elite Hotel Marina Tower

4/5

Planlegger du en tur til Stockholm, er Elite Hotel Marina Tower et godt valg. Dette hotellet har en fantastisk spaavdeling og holder til i Saltsjö Bay, kun 10 minutter med buss fra hovedstadens mest kjente attraksjoner og severdigheter. Dette er et svært majestetisk hotell og byr også på fantastiske matopplevelser. Perfekt for å kombinere luksus og byopplevelser.

Grand Hôtel Stockholm
Hotels.com

Grand Hôtel Stockholm

5/5

Siden 1874 har Grand Hôtel Stockholm var det foretrukne hotellet blant kjendiser, politikere og livsnytere. Dette er et ærverdig hotellet som er plassert midt i sentrum ovenfor slottet og Gamla Stand. Hotellet byr på fantastiske matoppleveler og ikke minst et eksklusivt spa. Dette er et perfekt sted dersom du ønsker å skjemme deg bort under ditt opphold i Stockholm.

Clarion Hotel Post
Hotels.com

Clarion Hotel Post

4/5

Planlegger du en reise til den koselige byen Gøteborg? Da bør du vurdere å ta deg inn på Clarion Hotel Post. Hotellet ligger kun 50 meter unna togstasjonen, i det tradisjonsrike posthuset på Drottningtorget. Her vil du ha tilgang til blant annet to restauranter og en rooftop bar.

Nyt et velfortjent avbrekk

Først og fremst er det greit å poengtere hvorfor man bør ta seg inn på et spahotell i Sverige eller andre steder. Det er mange som opplever mye stress i hverdagen, og fasilitetene i et spahotell gir deg alt du behøver for å nyte et velfortjent avbrekk fra hverdagens plikter og gjøremål.

Det er derfor ikke så merkelig at spahotell har blitt mer populært i løpet av den siste tiden, spesielt hvor man flere ganger daglig får påfylt negative nyheter omkring vårt samfunn og økonomi.

Å ta en pause og fokusere på seg selv er sunt for både kropp og sjel. Ved å komme seg unna alt det kjente i Norge, vil man også kunne lettere slappe av. Dette gjør Sverige til et godt utgangspunkt for neste spaopphold.

Sverige er et land med mange attraksjoner

Sverige har nesten dobbelt så mange mennesker som Norge og er det femte største landet i Europa målt i areal. Dersom man ønsker å kombinere byliv med spa, har man mange byer å velge mellom, som Stockholm, Malmø og Gøteborg.

Førstnevnte, som er Sveriges hovedstad, har rundt 1 million innbyggere. Her finner man alt man ønsker fra en Europeisk storby, enten man ønsker å besøke flotte restauranter, dra på konsert, shoppe i et av deres mange handlegater eller utforske bylivet.

Stockholm er vesentlig større enn Oslo, som gjør det til en svært attraktiv destinasjon for mange nordmenn som ønsker å kombinere storby og spa.

Flere tar turen til Strømstad

Strømstad har vokst til å bli en populær destinasjon for spaopphold for mange nordmenn. Dette er ikke så merkelig i og med at byen er under 2 timer unna Oslo. Dette er en spesielt populær by på sommeren, da byen har mange flotte strender å by på.

Byen er koselig og intim og består av mange flotte restauranter, trivelige handlegater og strender. Det er heller ikke uvanlig at folk tar båten sin til Strømstad, hvor man kan seile fra øy til øy.

Sverige er et rimeligere alternativ

Det er ikke til å kimse av at Sverige tilbyr et rimeligere opphold enn mange steder i Norge. Dette er en av flere årsaker til at mange velger å ta seg inn på et spa i Sverige. Ikke bare er hotellene ofte rimeligere, men man vil også kunne få gode matopplevelser til en billigere penge.

Sverige har et godt utvalg av flotte spahoteller, og deres fasiliteter er på samme nivå som i Norge. Dette er derfor et godt alternativ for ditt neste spaopphold.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste spahotell i Sverige?

Det finnes flere fine spahotell å velge mellom i Sverige. Gode alternativer er Upper House i Gøteborg, Grand Hôtel i Stockholm og Elite Plaza Hotel i Malmø.

Hvilket spa hotell i Sverige bør jeg velge?

Dersom du ønsker å kombinere byliv og spa, bør du vurdere å dra til enten Stockholm eller Gøteborg. I Stockholm er Hôtel Reisen in The Unbound Collection et godt valg, mens det beste spahotellet i Gøteborg er Upper House.

Hvilket spahotell har best spaavdeling i Sverige?

To hoteller som utmerker seg for sine spafasiliteter i Sverige er Hôtel Reisen in The Unbound Collection i Stockholm og Upper House i Gøteborg.