Spa hotell Østlandet

Beste spahotell på Østlandet 2024

Østlandet er den østlige landsdelen i Sør-Norge og er en av fem landsdeler i Norge. Denne landsdelen utgjør over 50 % av Norges befolkning, og består av byer som Fredrikstad, Drammen og Tønsberg, og ikke minst hovedstaden Oslo.

I denne landsdelen kan man finne noen av de vakreste og mest prestisjefulle spahotellene Norge har å by på, enten man ønsker å kombinere oppholdet med byliv eller natur.

Les noen grunner til hvorfor du bør vurdere å besøke et spahotell, og hvorfor Østlandet egner seg godt for dette.

Denne siden inneholder reklamelenker

Grand Hotel
Hotels.com

Grand Hotel

5/5

Ønsker du et unikt opphold i Oslo, vil du få dette hos Grand Hotel Oslo by Scandic. Dette er Norges mest ikoniske hotell. Hotellet har en fantastisk atmosfære, hvor du vil få følelsen av komfort og eleganse. Her har du også alt i nærheten, som inkluderer shoppinggater, restauranter og slottet bare en spasertur unna.

The Thief
Hotels.com

The Thief

5/5

The Thief er et helt unikt og moderne hotell i Oslo, med Astrup Fearnley Museet, kanalene på Tjuvholmen og Oslofjorden som nærmeste naboer. Hotellet er spekket med kunstverk og hotellrommene er stilfulle. De har også en elegant takterrasse og tilbyr fantastiske matretter i deres egen restaurant. I tillegg er de kjente for deres spaavdeling med badstu, basseng og tyrkisk bad.

Straand Hotel
Hotels.com

Straand Hotel

4/5

På Straand Hotel i Vrådal vil du ha tilgang til alt du behøver under ditt opphold. Hotellet består av 125 rom og har fasiliteter som restaurant, bar, uteservering, strandbar og svømmebasseng. Her vil du kunne nyte mat i verdensklasse presentert av deres dyktige kokker. Her vil du oppleve en fantastisk atmosfær.

Son Spa
Hotels.com

Son Spa

4/5

Son Spa åpnet opp i 2008 og blir regnet som et av Norges flotteste spahotell. Hotellet ligger rett ved sjøen, kun 500 meter fra Son sentrum og kan by på egen marina og strand. Her vil du også ha tilgang til deres flotte spaavdeling over to plan. Her vil du kunne nyte et avslappende spaopphold, enten du drar alene, med partner eller venner.

The Well
Hotels.com

The Well

4/5

The Well Spa & Hotel er Nordens største opplevelsesparadis, rett utenfor Oslo. Her har du tilgang til hele 15 badsture, 11 bassenger og kulper og 25 behandligsrom. Hotellet har en særegen arkitektur og vil by på spa- og badeopplevelser uten like. Hotellet har alle fasilitetene du kan ønske deg, og er det perfekte stedet for deg som ønsker et spaopphold.

Hotel Wassilioff
Hotels.com

Hotel Wassilioff

4/5

Hotel Wassilioff er et fantastisk hotell plassert i hjertet av den sjarmerende byen, Stavern. Hotellet har en unik beliggenhet med utsikt over Skagerrak. Hotellet er åpent hele året og byr på kurs og konfereanser. Dette er et ypperlig hotell for de som ønsker å kombinere beliggenhet, opplevelser og kultur.

Karl Johan Hotel
Hotels.com

Karl Johan Hotel

4/5

Ønsker du å bo på et hotell i hjertet av Oslo? Da bør du se mot det historiske og ærverdige hotellet Karl Johan Hotel. Dette blir omtalt som et av Oslos beste hoteller og har en lun og klassisk stil. Her befinner du deg 700 meter fra slottet, samtidig som du er omringet av flere restauranter, barer og kafeer.

Clarion Hotel The Hub
Hotels.com

Clarion Hotel The Hub

4/5

Clarion Hotel The Hub er et stilfult hotell rett ved Oslo Sentralbanestasjon. Dette er også et av Norges største hoteller, med over 800 hotellrom. På toppen av hotellet finner du restaurant Norda, som har Oslos største takterrasse hvor grønnsakene dyrkes og høstes for hånd. Hotellet har også en fantastisk spaavdeling tilgjengelig.

Hotel Kong Carl
Hotels.com

Hotel Kong Carl

4/5

Hotel Kong Carl er et utmerket valg dersom du planlegger en tur til kystbyen Sandefjord. Dette er et av Norges eldste hotellet og ble bygget i 1690. Hotellet er utstyrt med 46 rom samt flere salonger og møterom. Det ligger kun 150 meter fra Torget og kombinerer gammeldags sjarm med moderne bekvemmeligheter. Hotellet er kjent for sin unike og koselige atmosfære.

Radisson Blu Plaza Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Plaza Hotel

5/5

Radisson Blu Plaze Hotel er et hotell midt i Oslo, og er mest kjent for deres takterrasse med en fantastisk utsikt over byen. Dette er et av Oslos største bygninger, med 37 etasjer, og ligger i gangavstand til populære attraksjoner som slottet, Nasjonalgalleriet og Oslo City. Hotellet kan skilte med et toppmoderne treningsstudio, takrestaurant og moderne rom med gratis WiFi.

Thon Hotel Høyers
Hotels.com

Thon Hotel Høyers

4/5

Thon Hotel Høyers er et godt valg dersom du planlegger en tur til Skien. Hotellet ligger i midten av byen og er bare en gangavstand til severdigheter som Telemarkskanalen, Telemark Museum, Henrik Ibsens Museum og Brekkeparken. I tillegg har du shoppinggater og flere restauranter i nærheten. På hotellet vil du kunne nyte en velsmakende frokost og middag i deres restaurant Brasseriet Madame Blom.

Hotel Continental
Hotels.com

Hotel Continental

5/5

Ønsker du å skjemme deg bort under ditt opphold i Norges hovedstad? Da er fem-stjerners hotellet Hotel Continental et ypperlig valg. Hoteller ligger sentralt plassert i Oslo og kommer med 151 elegante rom, 12 møte- og eventlokaler samt flere restauranter og barer. Et perfekt sted for ditt opphold.

Thon Hotel Vika Atrium
Hotels.com

Thon Hotel Vika Atrium

4/5

Planlegger du en reise til Norges hovedstad, bør du vurdere Thon Hotel Vika Atrium. Dette hotellet ligger rett ved Aker Brygge i Oslo sentrum, som er omringet av shopping, restauranter og et yrende folkeliv. I tillegg har du både Karl Johans gate og Nationaltheatret en kort spasertur unna. Dette er et godt utgangspunkt for å utforske Oslos kulturliv.

Lysebu Hotel
Hotels.com

Lysebu Hotel

5/5

Lysebu Hotel er et 4-stjerners hotell omringet av slående natur og spektakulære omgivelser i Oslo. Dette er det perfekte hotellet for de som ønsker et avslappende opphold, men samtidig være en kort t-banetur unna Oslo sentrum. Her har du gode ski- og turmuligheter, et innendørs basseng og en restaurant tilgjengelig. Et godt valg for ditt spaopphold.

Unn deg selv et avbrekk i hverdagen

Et spahotell bidrar til å skape den ultimate følelsen av velvære. Å ta vare på kropp og sjel er viktig, og et opphold på et spahotell på Østlandet vil gi deg nettopp dette. Her vil du ha muligheten til å nyte lange dager og benytte deg av hotellenes fantastiske fasiliteter.

Skjem deg bort med en fantastisk massasje og en kulinarisk opplevelse i vakre omgivelser. Dette vil gi kroppen din ny energi, slik at du vil føle deg mer uthvilt i etterkant av oppholdet. Samtidig kan et spaopphold også ha mange positive helseeffekter, som blant annet redusert stressnivå.

Ved å velge et spahotell på Østland, kan du selv velge om du ønsker å kombinere ditt opphold med vakker natur eller pulserende byliv.

Kombiner spaopphold og sightseeing

For mange er Oslo den åpenbare destinasjonen for å kombinere et spaopphold med flotte severdigheter. I Norges hovedstad kan du kombinere ditt opphold med Oslos kulturliv og alle de flotte restaurantene byen har å by på. Her vil du også finne noen av de flotteste spahotellene i Norge, i forskjellige prisklasser.

I Oslo kan du kombinere turen din med øyhopping i Oslofjorden, besøke et av deres mange museum eller shoppe i byens mange handlegater. Valget er uendelig, som gjør Oslo til det perfekte stedet for de som ønsker å kombinere spaopphold og sightseeing.

Av alle hotellene med spa på Østlandet er The Thief, som ligger i hjertet av Oslo, et av de mest prestisjefulle. Dette hotellet har en fabelaktig spaavdeling, og på kveldstid kan du nyte deres fantastiske restaurant på taket av hotellet med utsikt over hele byen.

Vurder andre koselige byer på Østlandet

Selv om Oslo er et åpenbart valg for mange som drar på spahotell, finnes det også en rekke andre byer som er verdt å se nærmere på. I Larvik, som er en koselig og intim sjøby, finner man et av landets finest spahotell Farris Bad. Dette spahotellet er etablert på en ekte mineralholdig kilde og huser Nordens største spaanlegg på 2500 kvadratmeter.

Et annet alternativ er Son Spahotell, som kun ligger 40 minutter utenfor Oslo. Her er du også i nærheten av Fredrikstad og Halden, to byer som er verdt å besøke i sommermånedene. Du kan også ta turen til Oslo Fashion Outlet, som bare er en kort kjøretur unna.

Omring deg selv med slående natur

På Østlandet finner du også en rekke spahotell som er omringet av vakker, norsk natur. Dette er perfekt dersom du ønsker å komme deg unna det stressende bylivet, og kanskje kombinere oppholdet med turer i skogen.

Hvis du ønsker å smøre kropp og sjel med norske matretter og fantastisk natur kan vi anbefale Radisson Blu Trysil, Norefjell Ski & Spa og The Well. Nyt deres fantastike spafasiliteter og skjem deg bort. Her finner du også flotte turmuligheter.

Ofte stilte spørsmål

Hva er beste spahotell Østlandet?

Østlandet har mange flotte spahoteller å velge mellom, enten du ønsker å kombinere ditt opphold med slående natur eller kulturliv. Gode alternativer er The Thief, The Well og Farris Bad.

Hvor finner jeg hotell med spa på Østlandet?

Det finnes mange hoteller med fantastiske spafasiliteter. Ønsker du å kombinere spaoppholdet med byliv, kan vi anbefale The Thief i Oslo. Dersom du vil omringe deg selv med slående, norsk natur er Radisson Blu Trysil et godt valg.

Hvilket spa på Østlandet bør jeg velge?

Ønsker du et lite avbrekk i hverdagen samtidig som du vil utforske en ny by, kan vi anbefale Farris Bad i Larvik. Dette spahotellet er etablert på en ekte mineralholdig kilde og huset Nordens største spaanlegg på 2500 kvadratmeter.