Spa hotell Oslo

Beste spahotell i Oslo 2024

Det finnes mange flotte spahoteller i Oslo og omegn. Dette er perfekt for de som ønsker å kombinere et byopphold med de fantastiske fasilitetene et spahotell har å tilby.

Ved å ta inn på et spahotell i Oslo vil du kunne kombinere hovedstadens kulturliv med et avslappende opphold hvor du kan nyte hotellets spaavdeling.

Her kan du lese om hvorfor du bør vurdere å unne deg et opphold på et spahotell i Oslo samt få presentert en liste over de beste spahotellene i Oslo.

Denne siden inneholder reklamelenker

Grand Hotel
Hotels.com

Grand Hotel

5/5

Ønsker du et unikt opphold i Oslo, vil du få dette hos Grand Hotel Oslo by Scandic. Dette er Norges mest ikoniske hotell. Hotellet har en fantastisk atmosfære, hvor du vil få følelsen av komfort og eleganse. Her har du også alt i nærheten, som inkluderer shoppinggater, restauranter og slottet bare en spasertur unna.

The Thief
Hotels.com

The Thief

5/5

The Thief er et helt unikt og moderne hotell i Oslo, med Astrup Fearnley Museet, kanalene på Tjuvholmen og Oslofjorden som nærmeste naboer. Hotellet er spekket med kunstverk og hotellrommene er stilfulle. De har også en elegant takterrasse og tilbyr fantastiske matretter i deres egen restaurant. I tillegg er de kjente for deres spaavdeling med badstu, basseng og tyrkisk bad.

Son Spa
Hotels.com

Son Spa

4/5

Son Spa åpnet opp i 2008 og blir regnet som et av Norges flotteste spahotell. Hotellet ligger rett ved sjøen, kun 500 meter fra Son sentrum og kan by på egen marina og strand. Her vil du også ha tilgang til deres flotte spaavdeling over to plan. Her vil du kunne nyte et avslappende spaopphold, enten du drar alene, med partner eller venner.

The Well
Hotels.com

The Well

4/5

The Well Spa & Hotel er Nordens største opplevelsesparadis, rett utenfor Oslo. Her har du tilgang til hele 15 badsture, 11 bassenger og kulper og 25 behandligsrom. Hotellet har en særegen arkitektur og vil by på spa- og badeopplevelser uten like. Hotellet har alle fasilitetene du kan ønske deg, og er det perfekte stedet for deg som ønsker et spaopphold.

Karl Johan Hotel
Hotels.com

Karl Johan Hotel

4/5

Ønsker du å bo på et hotell i hjertet av Oslo? Da bør du se mot det historiske og ærverdige hotellet Karl Johan Hotel. Dette blir omtalt som et av Oslos beste hoteller og har en lun og klassisk stil. Her befinner du deg 700 meter fra slottet, samtidig som du er omringet av flere restauranter, barer og kafeer.

Clarion Hotel The Hub
Hotels.com

Clarion Hotel The Hub

4/5

Clarion Hotel The Hub er et stilfult hotell rett ved Oslo Sentralbanestasjon. Dette er også et av Norges største hoteller, med over 800 hotellrom. På toppen av hotellet finner du restaurant Norda, som har Oslos største takterrasse hvor grønnsakene dyrkes og høstes for hånd. Hotellet har også en fantastisk spaavdeling tilgjengelig.

Radisson Blu Plaza Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Plaza Hotel

5/5

Radisson Blu Plaze Hotel er et hotell midt i Oslo, og er mest kjent for deres takterrasse med en fantastisk utsikt over byen. Dette er et av Oslos største bygninger, med 37 etasjer, og ligger i gangavstand til populære attraksjoner som slottet, Nasjonalgalleriet og Oslo City. Hotellet kan skilte med et toppmoderne treningsstudio, takrestaurant og moderne rom med gratis WiFi.

Hotel Continental
Hotels.com

Hotel Continental

5/5

Ønsker du å skjemme deg bort under ditt opphold i Norges hovedstad? Da er fem-stjerners hotellet Hotel Continental et ypperlig valg. Hoteller ligger sentralt plassert i Oslo og kommer med 151 elegante rom, 12 møte- og eventlokaler samt flere restauranter og barer. Et perfekt sted for ditt opphold.

Thon Hotel Vika Atrium
Hotels.com

Thon Hotel Vika Atrium

4/5

Planlegger du en reise til Norges hovedstad, bør du vurdere Thon Hotel Vika Atrium. Dette hotellet ligger rett ved Aker Brygge i Oslo sentrum, som er omringet av shopping, restauranter og et yrende folkeliv. I tillegg har du både Karl Johans gate og Nationaltheatret en kort spasertur unna. Dette er et godt utgangspunkt for å utforske Oslos kulturliv.

Lysebu Hotel
Hotels.com

Lysebu Hotel

5/5

Lysebu Hotel er et 4-stjerners hotell omringet av slående natur og spektakulære omgivelser i Oslo. Dette er det perfekte hotellet for de som ønsker et avslappende opphold, men samtidig være en kort t-banetur unna Oslo sentrum. Her har du gode ski- og turmuligheter, et innendørs basseng og en restaurant tilgjengelig. Et godt valg for ditt spaopphold.

Nyt avslappende dager i på et spahotell i Oslo

Å ta seg inn på et spahotell kan være den beste måten å få et avbrekk fra en ellers hektisk hverdag. Da kan det være en god idé å vurdere Oslo som destinasjon. Her finner du noen av de beste spahotellene Norge har å by på.

Ved å booke inn på et spahotell i nærheten av Oslo, vil du:

  • Få en velfjortjent pause fra hverdagen
  • Nyte god mat fra storbyens mange restuaranter
  • Oppleve Oslos kulturliv

Kombiner spaoppholdet med hovedstadens vibrante kulturliv

Oslo er både en hovedstad og en storby. Her vil du ha muligheten til å besøke mange flotte severdigheter samtidig som du kan nyte en av deres mange flotte spahotell. Byen er nokså intim, og du vil kunne gjøre mye på relativt kort tid. Derfor passer Oslo utmerket enten du kun har et par dager eller ønsker et lengre opphold.

Mange som tar seg inn på et spaopphold i Oslo, ønsker også å kombinere det med litt sightseeing. Under får du noen tips til hva du kan gjøre mens du nyter et spaopphold i Oslo

Øyhopping i Oslofjorden

Et spaopphold er perfekt dersom du ønsker å koble av fra hverdagen. Å kombinere oppholdet med øyhopping rundt Oslos fantastiske fjord, kan være godt for både kropp og sjel. Nyt Oslos fantastiske øyer, som f.eks. Hovedøya, Lindøya, Nakholmen eller Langøyene. Er det godt vær, kan det være en god idé å planlegge en piknik.

Besøk en eller flere av Oslos mange museer

Hvis du ønsker å kombinere oppholdet med litt kulturell inntrykk, kan det anbefales å besøke en av Oslos mange museer. Innerst i Oslofjorden ligger Bygdøy, hvor du finner blant annet Vikingskipshuset, Kon-Tiki museet og Norsk Maritim museum. Disse museene ligger rett ved Bygdøys flotte strender, som gjør at du enkelt kan kombinere begge deler.

Det finnes mange spa hotell i Oslo-området der museene kun er en spasertur unna. I sentrum kan du besøke museum som Munchmuseet, Vigeland-museet og Oslo ladegård.

Kombinerer spaoppholdet med flotte turopplevelser

Mange assosierer Oslo med kultur, shopping og restauranter. Det du kanskje ikke vet, er at Oslo også har mange fine turmuligheter. Om vinteren finner du oppkjørte og merkede skiløyper rundt hele Oslomarka. Dersom dette er av interesse, kan det være lurt å pakke ned langrennsutstyret for ditt spaopphold.

Når det ikke er snø, finnes det også mange fine skogsturer å velge mellom, hvor du kan nyte nybakte boller på mange serveringssteder rundt om marka. Disse serveringsstedene er ofte åpne hele året.

Ønsker du et spaopphold hvor du er enda tettere på naturen, kan det være lurt å ta en titt på spa i nærheten av Oslo.

Gå vill i Oslos shoppinggater

Det finnes mange gode shoppingmuligheter i Oslo. Fra Oslo S og helt til slottet finner du Karl Johans gate, som byr på mange kjente klesbutikker. Her finner du også Oslo City og Byporten, dersom du heller ønsker å dra på et kjøpesenter.

Hvis du derimot ønsker å besøke bruktbutikker, kan det være verdt å ta turen til Grünerløkka, som også er et av byens hippeste nabolag. Her finner du også mange kafeer og barer du kan dra innom mellom shoppingen.

Dersom du ønsker å kombinere et spaopphold med kulturliv, kan vi anbefale disse hotellene i Trondheim.

Oslo har en urban badstukultur

Dersom spahotellet ikke skulle ha badstu i deres spaavdeling, bekymre deg ikke. I løpet av de siste årene har det vokst en urban badstukultur i Oslo. Her kan du nyte varmen i badstuen med et forfriskende bad i havet.

Her har du mange muligheter. Langs Langkaia, rett ved Oslo S og Operaen, tilbyr Kok Oslo flere badstubåter med plass til opptil 10 personer. Hvis du ønsker å kombinere badstuopplevelsen med god mat og drikke, er SALT et godt alternativ. Badstuen Árdna på SALT er blant verdens største og rommer mer enn hundre mennesker.

Ofte stilte spørsmål

Hva er beste spahotell i Oslo?

Det finnes mange fantastiske hotell i Oslo i nærheten av Oslo. The Thief, The Well og Lysebu Hotel er gode alternativer for et avslappende opphold.

Hvilket hotell i Oslo har best spa?

The Thief er kjent for å ha en fantastisk spaavdeling, som er på hele 800 kvadratmeter. Her ligger alt til rette for at du kan nyte ditt opphold.

Hvilket spa i nærheten av Oslo bør jeg velge?

The Well ligger bare 15 minutter utenfor Norge og kan tilby spa, massasje, bad og spabehandlinger fra hele verden. Dette er Nordens største opplevelsesparadis.