Spa hotell Kristiansand

Beste spahotell i Kristiansand 2024

Solvarme klipper, nydelig jordbær og vakre strender. Kristiansand er en vakker by med mange flotte naturopplevelser, og er et av Norges mest populære sommerbyer.

Dersom du planlegger å ta deg inn på et spa hotell i Norge, kan det være en god íde å rette blikket mot Kristiansand. Byen er strategisk plassert innerst i Kristiansandfjorden og kan by på mange flotte øyer og skjærgårder.

Om ikke det er nok, er Kristiansand et av de områdene i Norge som har flest solrike dager i løpet av året.

Les mer om hvorfor Kristiansand er en populær destinasjon for et spaopphold.

Denne siden inneholder reklamelenker

Radisson Blu Caledonien Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Caledonien Hotel

4/5

Radisson Blu Caledonien Hotel ligger midt i Kristiansand sentrum, plasser rett ved sjøen. Dette gir et godt utgangspunkt for å oppleve den sjarmerende byen. Her er du kun tre minutters gåture unna gågaten Markes. Hotellet har også 2 barer/lounger, dersom du ønsker å nyte en drink etter en dag full av opplevelser.

Clarion Hotel Ernst
Hotels.com

Clarion Hotel Ernst

4/5

Tradisjonsrike og nyoppussende Clarion Hotel Ernst ligger midt i Kristiansand sentrum, rett ved Fiskebrygga. Dette er et av Sørlandets råeste hotell og har et moderne design. I det fire-stjerners hotellet vil du kunne nyte deres fantastiske fasiliteter, samtidig som lokasjonen gir et perfekt utgangspunkt for å oppleve byen. Du vil garantert få en god hotellopplevelse her.

Comfort Hotel Kristiansand
Hotels.com

Comfort Hotel Kristiansand

3/5

Ønsker du å bo midt i Kristiansand sentrum? Da er Comfort Hotel Kristiansand er ypperlig valg. Dette er et trendy og urban hotell kun 200 meter fra Kristiansand stasjon. Fra dette hotellet har du kort vei til handlegater, restauranter og opplevelser. Hotellrommene er stilige og romslige, og du en god frokost er inkludert.

Hamresanden Resort
Booking.com

Hamresanden Resort

3/5

Hamresanden Resort er et godt valg dersom du planlegger å reise til Sørlandet. Her vil du være i nærheten av Fiskebrygge, Dyreparken i Kristiansand og andre attraksjoner og severdigheter. Alle rommene ligger rett ved sjøen og har et fantastisk utsikt mot Hamresand strand. Du kan selv velge mellom deres hotellrom eller leiligheter, og alle kommer med eget kjøkken, bad og balkong.

Hvorfor ta seg inn på et spa i Kristiansand?

Som nevnt er Kristiansand et av de mest solrike byene i Norge, noe som gjør byen til en populær feriedestinasjon på sommeren. I tillegg har byen mange flotte spahoteller, som gjør at man fint kan kombinere et spaopphold med alle de opplevelsene og severdighetene byer har å tilby.

Det fine med å ta seg inn på et spahotell i Kristiansand, er at man fortsatt kan nyte hotellets fasiliteter dersom man skulle være uheldig med været. På den måten vil du være garantert et opphold med minnerike opplevelser.

Generelt kan et spaopphold være svært sunt, både for kropp og sjel. På et spa vil man kunne slappe helt av og senke stressnivået, som har mange positive helseeffekter. Så hvorfor ikke kombinere dette med sol og bading på flotte øyer og skjærgårder i Kristiansand?

Et sted som passer utmerket for både voksne og barn

Kristiansand blir ofte omtalt som «barnas by», på grunn av de utallige attraksjonene og severdighetene for barn i alle aldre. Derfor er Kristiansand en perfekt destinasjon for de som planlegger en ferie med barn.

Dyreparken i Kristiansand er Norges største attraksjon, hvor du kan oppleve 139 forskjellige dyrearter, samt teste kule attraksjoner som tømmerrenna, spøkelseshuset, og ikke minst Kaptein Sabeltann.

Etter en dag med fart og spenning, er det derimot deilig å komme tilbake til et spahotell, hvor de voksne kan nyte spaavdelingen.

Andre attraksjoner og severdigheter i Kristiansand

I Kristiansand vil du ha noe for enhver, enten du ønsker en avslappende tur eller mer fart og spenning. I tillegg til mange handlegater og utallige restauranter, finner du andre populær attraksjoner, som:

  • Odderøya – Et flott turområde nær sentrum av Kristiansand.
  • Fiskebrygga – Opplev Norges største fiskebrygge.
  • Ravnedalen Naturpark – Ikke langt fra Kristiansand sentrum finner du den fredelige parken.

Ofte stilte spørsmål

Hva er beste spahotell i Kristiansand?

Kristiansand har mange flotte spahotell å by på, som blant annet Clarion Hotel Ernst og Radisson Blu Caledonien Hotel.

Hvorfor ta seg inn på et spa i Kristiansand?

Kristiansand er et av de mest populære sommerbyene i Norge. Her kan du slikke solen på en av deres mange flotte øyer og skjærgårder.

Hvorfor besøke et spa hotell i Kristiansand?

Det finnes mange grunner å ta seg inn på et spa i Kristiansand, enten du drar alene, sammen med en partner eller med barn. Her har du mange flotte severdigheter og aktiviteter for alle.