Spa hotell Rogaland

Beste spahotell i Rogaland 2024

Rogaland er et fylke på Vestlandet og består av nesten 500.000 innbyggere. Her finner man sjarmerende byer langs kysten, idylliske gårdstun og mektige fjorder.

Dette gjør Rogaland til et ideelt sted for et spaopphold. Man finner mange flotte spahotell i fylket, og det finnes mange flotte aktiviteter man kan kombinere oppholdet med. Man kan til og med kombinere turen med en tur opp de kjente utsiktspostene Preikestolen eller Kjerag i Lysefjorden.

Her kan du lese om hvorfor Rogaland vil være en god lokasjon for ditt spaopphold.

Denne siden inneholder reklamelenker

Hummeren Hotel
Hotels.com

Hummeren Hotel

4/5

Hummeren Hotel er et 4-stjerners hotell som ligger ved Kystkultursamlingen i Tananger. Her vil du ha tilgang til gratis parkering, en soldekk og liveopptredener.

På Hummeren hotel er du et steinkast unna sjøen, og hotellet serverer god mat og drikke i et maritimt miljø. Alle rommene er utstyrt med en minibar, skrivebord og flatskjerm-TV.

Scandic Royal Stavanger
Hotels.com

Scandic Royal Stavanger

4/5

Hos Scandic Royal Stavanger har du tilgang til et flott spa- og velværesenter med basseng, boblebad, badstu og treningsrom. Dette er et perfekt sted for de som ønsker å skjemme seg bort under sitt opphold i Stavanger. Hotellet ligger flott plassert i sentrum av byen med gangavstand til flere attraksjoner.

Clarion Hotel Energy
Hotels.com

Clarion Hotel Energy

4/5

Clarion Hotel Energy blir omtalt som et av Norges mest unike designhotell. Hotellet er tegnet av arkitekten Snøhetta og utsmykket av den kjente Stavanger-maleren Kjell Pahr-Iversen. Det fire-stjerners hotellet ligger kun 2 km fra Stavangers universitetssykehus og 3.3 km fra Norsk Oljemuseum. Hotellet har en egen restaurant og bar, og tilbyr gratis Wi-Fi.

Quality Hotel Maritim
Hotels.com

Quality Hotel Maritim

4/5

Quality Hotel Maritim er plassert sentralt i Haugesund, og er byens største hotell. Her vil du kunne nyte en fantastisk utsikt over Smedasundet. Hotellet tilbyr 311 rom og suiter og er utstyrt med konferansefasiliteter og restauranter. Her kan du også leie små og store lokaler, som passer perfekt for både små og store begivenheter.

Radisson Blu Atlantic Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Atlantic Hotel

4/5

Planlegger du en tur til Stavanger, er Radisson Blu Atlantic er ypperlig valg. Dette er et miljøvennlig hotell som ligger rett ved Stavanger sentralstasjon og tilbyr gratis treningsstudio og badstue i toppetasjen. Disse fasilitetene kan nytes med en fantastisk utsikt over byen. I nærheten av hotellet ligger kjente attraksjoner som blant annet Gamle Stavanger og Stavanger Domkirke.

Hotel Victoria
Hotels.com

Hotel Victoria

4/5

Hotell Victoria er et historisk hotell i Stavanger med flott utsikt over Vågen. Dette er byens eldste hotell og ble oppført i nyrenessansestil i 1900 av murmester John G. Nielsen fra Bergen. Hotellet er fantastisk plassert og det tar under 10 minutter å gå til Stavanger jernbanestasjon. De har 107 hotellrom, inkludert tre suiter, restaurant og bar.

Thon Partner Stavanger Forum Hotel
Hotels.com

Thon Partner Stavanger Forum Hotel

4/5

Skal du på forretningsreise til Stavanger? Da er Thon Partner Stavanger Forum Hotel et ypperlig valg. Dette er Stavangers høyeste bygning med sine 21 etasjer, og tilbyr shuttlebusser 24/7 for kun 110 kroner per person. Hotellet ligger sentralt plasser rett ved Siddis Center. Hotellet kan by på mange fantastiske fasiliteter, som blant annet egen gym.

Unn deg selv et spaopphold i Rogaland

Ønsker du å skjemme deg selv bort i noen dager, vil et opphold på et spahotell i Rogaland være en god mulighet til å nyte noen dager med full velvære. Dette er den perfekte måten å koble av fra en ellers hektisk hverdag, og gi deg selv et lite avbrekk.

Å unne seg selv et slikt opphold vil gjøre underverk for kropp og sjel, og vil være en god måte å fylle kroppen opp med ny energi. Det er mye i samfunnet som bidrar til unødvendig stress, enten det er påløpende nyheter om krig, inflasjon eller økonomisk nedgang.

I alt dette er det viktig å ta seg tid til å fokusere på seg selv. Et opphold på et spahotell er det perfekte stedet hvor du kan skru av telefonen og nyte hotellets fantastiske fasiliteter.

Rogaland er et fylke som passer perfekt for et spaopphold. Her kan du kombinere et opphold med sjarmerende byliv langs kysten, fantastiske matopplevelser og slående turmuligheter – alt etter eget ønske.

Spa Rogaland – Et hav av muligheter

Rogaland består av byer som blant annet Stavanger, Sandnes, Haugesund og Karmøy. Her har du valget mellom å ta deg inn på et hotell i en by, som Stavanger, som har flere handlegater og restauranter, eller dra utenfor bykjernen og omringe deg selv med slående natur.

Selv om Rogaland er det fjerde største fylke i Norge, er det svært lite i areal. Dette gir et godt utgangspunkt for å besøke de ulike severdighetene Rogaland har å by på, ettersom det er korte distanser.

Under ser du noen severdigheter og aktiviteter du kan kombinere ditt spaopphold med.

Ta turen opp Preikestolen

Preikestolen er en utsiktspost som er kjent langt utenfor Norges grenser, og mange besøker Rogaland hvert år for å ta turen opp fjellet. Preikestolen ligger over 600 meter over havet og har et slående utsikt over Lysefjorden. Utsiktsposten har blitt kåret til et av verdens mest spektakulære utsiktspunkter flere ganger.

Turen tar rundt 2-3 timer og er en ypperlig måte å kombinere en avslappende tur med slående norsk natur. Etter turen kan du nyte hotellets spafasiliteter og et godt måltid på hotellet. Denne turen vil garantert gjøre ditt opphold mer innholdsrikt.

Opplev Lysefjorden med en fjordcruise

For de som ikke ønsker å ta turen opp til Preikestolen, er det et godt alternativ å ta en fjordcruise gjennom Lysefjorden.

Fra Stavanger sentrum kan du ta en elektrisk båt som tar deg med på en fantastisk reise. Her vil du seile gjennom vakre landskap, og du vil også se Preikestolen fra båten. Turen tar mellom 3 – 3,5 timer og båten innehar mat og drikke som du kan nyte på turen.

Båten er utstyrt med panoramavinduer og store soldekk. Du har derfor muligheten til å velge om du vil oppholde deg inne i båten eller på dekk. Dette er en flott tur for både små og store.

Spaser i Gamle Stavanger

Oppholder du deg i Stavanger, bør du ta turen innom Gamle Stavanger. Denne delen av byen består av 173 trehus som ligger idyllisk til rett ved havnen i Stavanger. Ta med kamerat og knips noen fine bilder mens du spaserer rundt det flotte nabolaget.

Ofte stilte spørsmål

Hva er beste spahotell i Rogaland?

Det finnes mange flotte spahotell i Rogaland å velge mellom. Ønsker du å besøke Stavanger, kan vi anbefale Scandic Royal Stavanger. Ønsker du en opplevelse utenfor byen, er Sola Strand Hotel et godt valg.

Hvilket spa i Rogaland bør jeg velge?

Det kommer an på hva du ønsker ut av ditt opphold. Et godt alternativ er Scandic Royal i Stavanger, hvor du kan kombinere oppholdet med en tur opp Preikestolen.

Hvilket spahotell i Rogaland har best spaavdeling?  

Det finnes mange flotte hoteller i Rogaland med fantastiske fasiliteter. Noen spahotell vi kan anbefale er Sola Strand Hotel, Scandic Royal Stavanger og Hummeren Hotel.