Spa hotell Bergen

Beste spahotell i Bergen 2024

Bergen er en by som har masse å by på, og er et utmerket sted for å kombinere ditt spaopphold med pulserende byliv og slående natur.

Ved å ta deg inn på et spahotell i Bergen vil du kunne kombinere fantastiske matsmaker, musikalske opplevelser og vakre fjorder samtidig som du nyter spaavdelingens fasiliteter.

Her kan du lese om hvorfor Bergen er en god destinasjon for ditt neste spaopphold.

Denne siden inneholder reklamelenker

Hotel Norge by Scandic
Hotels.com

Hotel Norge by Scandic

5/5

Hotel Norge by Scandic ligger rett ved Byparken i Bergen sentrum. Hotellet kan skilte med 3 etasjer med barer, salonger og restauranter – alt man behøver for et behagelig opphold. I deres ikoniske og moderne hotel vil du oppleve en levende og unik atmosføre. Alle barn under 15 år bor gratis og frokost er inkludert i prisen.

Bergen Børs Hotel
Hotels.com

Bergen Børs Hotel

5/5

Bergen Børs Hotel ligger i en gammel børsbygning fra 1862. Her vil du befinne deg midt i Bergen sentrum, like ved Fisketorget, Bryggen og Universitetet i Bergen. Det gamle børsbygget er et utsøkt hotell med en delikat og moderne stil. Her vil du få en unik hotell- og byopplevelse.

Opus 16
Hotels.com

Opus 16

5/5

Opus 16, eller Opus XVI, ligget midt i hjertet av Bergen i en historisk bygning fra 1876. Dette er et luksuriøst hotell som tilbyr individuelt innredede rom og suiter. Dette er et ypperlig hotell for de som ønsker å oppleve Bergens kultur og natur. Du vil også få gode matopplevelser, og kan bestille Afternoon Tea mellom 12.00 – 17.00.

Magic Hotel & Apartments Kløverhuset
Hotels.com

Magic Hotel & Apartments Kløverhuset

4/5

Planlegger du en tur til Bergen, bør du vurdere å ta deg inn på Magic Hotel Kløverhuset. Dette hotellet ligger øverst i Kløverhuset kjøpesenter og tilbyr moderne overnatting midt i byen. Her vil du befinne deg rett ved den idylliske havnet i hjertet av Bergen. Her er du i nærheten av alle attraksjoner og severdigheter byen har å by på.

Clarion Collection Hotel Havnekontoret
Hotels.com

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

4/5

Clarion Collection Hotel Havnekontoret er et fasjonabelt hotell som ligger i en nyklassisk steinbygning fra 1920-tallet. Her vil du ligge midt i den livlige Bryggen i Bergen. Hotellet dekker frokost og kveldsmat hver dag, som du kan nyte på deres takterrasse. De tilbyr også flyplasstransport døgnet rundt for NOK 120 per person. Et godt valg for deg som vil oppleve Bergen by.

Nyt lange dager på et spahotell i Bergen

Å ta seg inn på et spahotell er sunt for både kropp og sjel. Det gir deg muligheten til å fokusere på din helse og gir deg et fortjent avbrekk fra hverdagen.

Bergen er en by som passer perfekt for et spaopphold, hvor du har muligheten til å kombinere oppholdet med slående natur, kulinariske opplevelser, konserter og kulturliv. Alt etter eget ønsker.

Bergen har mye å by på

Bergen er Norges nest største by i forhold til folketall. Her har du muligheten til å besøke mange flotte severdigheter, samtidig som byen innehar mange av Norges mest flotte spahoteller.

Byen er nokså liten i størrelse, og på én og samme dag kan du shoppe i byens shoppinggater og besøke vakre fjorder som ligger nær byen. På grunn av deres mange attraksjoner, både i og rundt Bergen, er dette en ypperlig destinasjon for både korte og lengre spaopphold.

Under får du representert noen tips til hva du kan gjøre mens du nyter et spaopphold i Bergen.

Oppleve Norges vakre natur med en tur på fjorden

Bergen by er omringet av vakre fjorder, og du kan utforske dem på flere måter. Dersom du har et kort spaopphold, kan en 3-timers cruise være et godt alternativ. Båten drar fra Fisketorget, og du vil oppleve vakker natur og mange flotte fossefall.

Dersom oppholdet strekker seg over flere dager, kan det også være verdt å se på muligheten å dra på en dagstur fra Bergen til Sognefjorden, Gudvang eller Flåm. Dette er alle fantastiske steder som kan bidra til en mer minnerik reise.

Test ut lokale delikatesser på Fisketorget

I sentrum av Bergen finner man Fisketorget. Historien for dette torget strekker seg helt tilbake til 1200-tallet, og her finner du et stort utvalg av fersk fisk, lokal gårdsmat, blomster og planter og mye mer. Dette er et av Norges mest besøkte utendørsmarked, og er et sted du bør besøke under ditt spaopphold.

Spaser langs markedet og test ut lokale delikatesser fra de mange bodene og restaurantene på torget.

Ta turen opp til Fløyen

Dersom solen stikker frem i Bergen, bør du ta turen opp til Fløyen. Fløyen ligger over 300 meter over havet og her får du en spektakulær utsikt over Bergen og de nærliggende fjordene.

Du kommer deg enkelt opp til toppen ved å ta Fløibanen, som er en elektrisk drevet kabelbane som tar deg helt til toppen. Ønsker du litt ekstra mosjon, kan du også gå opp til Fløyen gjennom turstien.

På toppen har du muligheten til å nyte en softis og kaffe mens du nyter den vakre utsikten. Det er også en lekeplass der, som passer utmerket dersom du reiser med barn.

Besøk en av byens mange konsertscener

Bergen er kjent for å være en musikkby, og her har du muligheten til å oppleve konserter i alle slags mulige sjangre. Bergen har vokst til å bli en av Europas store musikkbyer, og får stadig besøk av både internasjonale og nasjonale artister.

Ønsker du å kombinere ditt spaopphold med musikk som fenger din interesse, er Bergen et av de beste destinasjonene for nettopp dette.

Nyt god mat og drikke

Mange sammenlignet spaopphold med god mat, noe du absolutt vil oppleve i Bergen. Byen har en rekke internasjonale og anerkjente restauranter. Dette passer perfekt for matglade som ønsker fantastiske kulinariske opplevelser. Vi kan anbefale å sjekke ut Cornelius Sjømatrestaurant, BARE Restaurant og Lysverket.

Ofte stilte spørsmål

Hva er beste spahotell i Bergen?

Det finnes mange fantastiske spahotell å velge mellom i Bergen. Noen hoteller med fantastiske spafasiliteter er Artesia Spa, Metime og Flow State.

Hvilket spa hotell i Bergen bør jeg velge?

I hjertet av Bergen finner du Artesia Spa, som tilbyr alt du behøver for å nyte ditt spaopphold. De har en fantastisk velværeavdeling.

Hvilket spahotell har best spaavdeling i Bergen?

Det finnes flere spahotell med fantastiske spaavdelinger og som legger til rette alt du behøver for å nyte ditt opphold. Dette gjelder blant annet Artesia Spa, Wellmed og Amber Spa.