Spa hotell Trondheim

Beste spahotell i Trondheim 2024

Trondheim er Norges tredje største by og har mye å by på når det kommer til historie, kultur, shopping, matopplevelser, natur og mye mer.

Byen er derfor et godt utgangspunkt å kombinere et spaopphold i, hvor du kan kombinere byliv med slående natur. Trondheim blir ofte omtalt som den store lille byen som har alt. Dette inkluderer flotte spahotell.

Her kan du lese om hvorfor du bør vurdere å dra til Trondheim for ditt neste spaopphold.

Denne siden inneholder reklamelenker

Britannia Hotel
Hotels.com

Britannia Hotel

5/5

Britannia Hotel er et hotell i sentrum av Trondheim. Hotellet er lokalisert i Dronningens gate 5 og blir ansett som et av Trondheims beste hoteller. Det prestisjefulle hotellet ble bygd i 1870 og har blant annet huset kongefamilien. Her vil du ha tilgang til fantastiske spafasilititer. Allt rommene er utstyrt med skrivebord, flatskjerm-TV og kaffe- og tekoker.

Clarion Hotel Trondheim
Hotels.com

Clarion Hotel Trondheim

4/5

Planlegger du din neste reise til Trondheim? Da vil Clarion Hotel Trondheim, som er et av Skandinavias største kongresshotell, et godt valg. Hotellet er fantastisk plassert på Brattøra, det fjorden møter Trondheim sentrum og som har utviklet seg til å bli et av Trondheims viktigste knutepunkter. Her vil du våkne opp til en fantastisk frokost.

Radisson Blu Royal Garden Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Royal Garden Hotel

4/5

Radisson Blu Royal Garden Hotel er et unikt hotell med en slående utsikt over Nidelven. Hotellet gjennomgikk en omfattende oppussing i 2014. Ønsker du et opphold i moderne fasiliteter, er Radisson Blu Royal Garden Hotel et ypperlig valg. Hotellet er utstyrt med en egen bar med utsikt over sjøen.

Quality Hotel Augustin
Hotels.com

Quality Hotel Augustin

4/5

Trondheim er en historisk by i stor utvikling. Velger du å ta deg inn på Quality Hotel Augustin vil du befinne deg i hjertet av byen. Hotellet er kjent for sin beliggenhet, kun 150 meter fra Torget i Trondheim. Det moderne hotellet har 136 rom og egen konferanseavdeling med mulighet for events. I tillegg har de en fantastisk frokost, som bidrar til en god start på dagen.

Thon Hotel Nidaros
Hotels.com

Thon Hotel Nidaros

4/5

Thon Hotel Nidaros er et hotell i gotisk stil fra 1908. Det ligger i Trondheim sentrum kun 5 minutters gange til Brattøra og Olavshallen konserthall. Hotellet er nyoppusset og har også kort avstand til Trondheim sentralstasjon, shopping, restauranter og uteliv. Dette er et godt valg dersom du planlegger en tur til Trondheim by.

Et spaopphold vil gjøre underverk for kropp og sjel

Føler du på stress i hverdagen? Da kan et opphold på et spa være en god løsning for å redusere stressnivået. Spahotellets fantastiske fasiliteter og spaavdeling, gir deg den perfekte muligheten til å koble av og lytte til din egen kropp.

Selv det å skru av telefonen i bare noen timer i løpet av dagen, vil bidra til at du kan fokusere mer på ditt spaopphold.

Ved å velge Trondheim som by, vil du kunne kombinere ditt opphold med fantastiske matopplevelser, shopping, kulturliv og fantastisk natur.

Trondheim har mye å by på

Trondheim er Norges tredje største by og har en befolkning på over 200.000 mennesker. Dette er et sted hvor storbyliv møter småbysjarm. Byen har også mange av Norges flotteste spahoteller.

Byen er intim, som gjør at man enkelt kan sparere til byens attraksjoner. Naturen rundt Trondheim er også rik og variert, som bare er en kort kjøretur unna dersom man ankommer byen med bil.

Under ser du noen tips til aktiviteter og severdigheter du bør utforske mens du nyter ditt spahotell i Trondheim.

Besøk Nidarosdomen

Dette er et av Norges mest storslåtte bygg. Den store katedralen ble påbegynt i 1070, og er bygget på gravstedet til Olav den Hellige. Denne kirken er for mange et must å besøke dersom man oppholder seg i Trondheim. Domkirken var i sin tid et sentrum for presteskapet over hele landet.

Nidarosdomen er nå først og fremst et museum og en viktig historisk landemerke i Norge. Bygget er slående, både på utsiden og innsiden. I gårdsrommet arrangeres det konserter og festivaler hver sommer.

Nyt utsikten over byen fra Tyholttårnet

Ikke så langt unna Trondheim sentrum finner du Tyholttårnet, som er et høyt telekommunikasjons- og radiotårn. Fra toppen har du en fantastisk utsikt over hele byen. Tårnet er byens høyeste bygg på 124 meter.

På toppen av tårnet finner du en roterende restaurant. Her kan du nyte et godt måltid mens du ser ut over Trondheim fra alle mulige vinkler. Dette er en severdighet som er verdt å besøke mens du nyter ditt spaopphold i Trondheim.

I hjertet av byen finner du Solsiden

Solsiden, som tidligere var et industrielt område, er nå blitt et av Trondheims vakreste områder. Her befinner du deg i hjertet av byen, og alt som hører med. Solsiden har mange flotte kafeer, shoppingmuligheter og spisesteder.

Dette er området å besøke dersom du ønsker å få følelsen av pulserende byliv i Trondheim. Her finner du også det eneste kjøpesenteret i byen med eget spa.

Ofte stilte spørsmål

Hva er beste spahotell i Trondheim?

Det finnes mange flotte spahotell med fantastiske fasiliteter i Trondheim by. Det mest luksuriøse hotellet er Britannia Hotel, som ligger i hjertet av byen.

Hvilket spa hotell i Trondheim bør jeg velge?

Trondheim er en by med mange flotte hoteller. Gode alternativer for et flott opphold er Britannia Hotel, Clarion Hotel Trondheim og Radisson Blu Royal Garden Hotel.

Hvilket spahotell har best spa i Trondheim?

Hotellet med best spafasiliteter i Trondheim er Britannia Hotel. Dette hotellet ligger midt i byen og legger alt til rette for en minnerik opplevelse.